Start

JUGOTON MAGAZIN

Bec PHOTO: ARHIVA IZVOR: JUGOTON

EVENTS
KO, GDE I KADA?

KONZERTI, OPER, SVI NASTUPI U WIEN/BEČU...

Novo sa Balkana i okoline!


Balkan Music
PHOTO: ARHIVA IZVOR: JUGOTON

1 Nov 2020

TOP MUSIC
Hurricane

Jugoton novosti. Noviteti sa Balkana.

1 Nov 2020

Novo: Angellina - Sama sam
Hurricane
PHOTO: ARHIVA IZVOR: JUGOTON

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, ukrstila je glas sa atraktivnom kolegnicom iz Švajcarske, koja se predstavlja pod imenom Electra, a spot koji prati pesmu izazvao je mnogo pažnje. Video obiluje provokativnim scenama, te ih tako vidimo u odevnim kombinacijama koje ističu njihove atribute, dok je pesma već naišla na veliki broj pozitivnih komentara. - Sklop Angelline i mene mogao je da se desi jer smo na prvu loptu bez ikakvih trzavica našle zajednički jezik. Skontale smo se više nego dobro. Pesma je otpevana jako tečno tako da nismo imale studijske probleme već uz divnu podršku Marka Kona i Ognjena Amiđića sve je islo perfektno. Znate kako kažu "Dream Team", bukvalno. Snimlen je i spot, koji je uradio Ljubba, koji je jedan divan umetnik pun ideja. Naravno, i Angellina i ja smo bile veoma prisutne u stvaranju spota, kako fizički, tako i psihički. Upr avo zbog toga imamo ovaj produkt ko ji može preći sve granice jer smo nešto novo i nešto osvežavajuće u ovim teškim vremenima. Zamislila sam tako pesmu da su i moja očekivanja u startu bila rešena, odnosno čim sam je čula. Nemam običaj da se hvalim, ali ljudi će sami sve ukapirati. Na vama je da je čujete i ocenite (smeh) - rekla je Electra.


 • SPOT: ANGELLINA - LEPA SAM
 • 1 Nov 2020

  Tijana Milentijevic

  KO JE "ŽENA OD SULTANA"?
  Njen hit danas svi pevaju, a malo ko zna kako je izgledala pre operacija kada se takmičila u "Zvezdama Granda" KAKVA TRANSFORMACIJA.
  Pevačica Tijana Milentijević u žiži je interesovanja zbog hita "Žena od sultana". Ona se plasirala u finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2014. godine, a tada je imala samo 15 godina, dok je izgledala potpuno drugačije.

  best music of jugoton web tv

  Doru zabavu Vam želimo!
  Poseti Jugoton Web TV Stranicu