Start

SHOWBIZ

PESMA KIDA NA KOMADE, ANGELINA I HARIS DŽINOVIĆ UKRSTILI GLASOVE Ovaj duet će biti glavni hit na svadbama!

Legenda narodne muzike Haris Džinović napravio je veliku diskografsku pauzu u potrazi za pravom pesmom, a kada je čuo muziku i tekst za numeru “Polomi me”, muzički as se nije dvoumio da upravo ovim megahitom ponovo uzdrma estradnu scenu Srbije.
Mlada i sada već izuzetno popularna Angellina bila je logičan sled događaja s obzirom na to da je numera duetska, a da se legendarnom Harisu i te kako dopada način na koji ova atraktivna pevačica izvodi svoju muziku i donosi emociju
Izvor: Alo.rs / HarisDzinović / Angellina

Boki Lexington
Ovo će vas naterati da se zapitate: Boki Lexington na odmoru sa ćerkom, a gde je supruga?

Bojan Vasković protekle nedelje otputovao je sa naslednicom Anđelinom na odmor u Herceg Novi, dok su njegova supruga Aleksandra i sin Mihajlo ostali u Beogradu.
Odluku da po prvi put sa ćerkom sam otputuje na crnogorsko primorje muzičar je doneo u dogovoru sa suprugom Aleksandrom, a sve zbog toga što ona, budući da je počela sa specijalizacijom u GAK-u, nije mogla u ovom momentu da uzme odmor i pridruži im se. Tata i ćerka divno se provode, obilaze Boku, voze se biciklama i brodićima i ne žure da se vrate u Beograd.
Izvor: Story.rs / Bojan Vasković

Boki Lexington
Okrenuo se pravoslavlju i obilaženju MANASTIRA: Šta se dogodilo sa Milanom Stankovićem? Pevač se povukao iz jednog važnog razloga

Posetite Jugoton WEB TV Stranicu

DOBRU ZABAVU VAM ŽELIMO! VAŠ I NAŠ RADIO I WEB TV

Uvek verodostojan i jednako rado slušan na prostorima cele planete!